"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph"
-Matt Hardy

Net zoals iedereen die gaat trouwen hebben jullie waarschijnlijk ook samen gekeken naar wat jullie mooi vinden voor jullie bruiloft. De jurk is met veel zorg uitgekozen evenals die geweldige locatie waar jullie elkaar het ja-woord gaan geven en de prachtige taart en styling die jullie dag uniek maken en deel maken aan de look & feel van jullie trouwdag. Wij brengen met de foto's al die investeringen die jullie gemaakt hebben juist na de bruiloft tot leven. Met onze jarenlange ervaring weten wij al deze elementen op een bijzondere wijze voor jullie vast te leggen zodat jullie na de bruiloft geweldige herinneringen op beeld terug kunnen zien om voor altijd van te genieten.

Investering Bruidsreportage

Starttarief incl.

- Twee fotografen

- 5 uur fotografie

- Minimaal 300 beelden op USB

- Highlight Trouwalbum 25x25 

- Alle reiskosten (m.u.v. waddeneilanden)

- BTW

 

1550,-

extra aansluitend uur
(minimaal 25 extra beelden)

€125,-

Trouwen in het buitenland

Bij minimaal 8 uur fotografie

Wij gaan graag met jullie mee, want we begrijpen dat het fijn is om fotografen te hebben die de Nederlandse taal spreken en tradities kennen en daardoor geen waardevolle momenten missen.  Omdat we het ook een hele leuke ervaring vinden rekenen we geen kosten voor het vrij houden van de “reis dagen”. We arriveren de dag voor de bruiloft en we vertrekken pas de dag er na. Welke kosten komen er bij trouwen in het buitenland voor jullie bij?

- reiskosten voor een retour voor 2 personen
- verblijfskosten 
- transfer of autohuur 
- kleine onkostenvergoeding voor eten en drinken

Jullie zijn vrij om dit zelf voor ons te regelen maar wij kunnen dit ook voor jullie uit handen nemen, uiteraard doen we dit op de voordeligste manier die we kunnen vinden en in overleg met jullie.

Benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem snel contact met ons op om jullie trouwdag te reserveren.