menuclose

Hieronder vinden jullie meer over ons persoonlijke leven. Wat we doen in onze vrije tijd, foto verslagen van onze reizen en bijzondere momenten uit ons eigen leven die we graag met jullie delen.

Inmiddels zijn wij zelf ook verloofd daardoor weten we inmiddels alles van de rollercoaster die een aanzoek met zich meebrengt. Omdat wij rond de 25 te gekke bruiloften per jaar bijwonen en telkens weer unieke dingen onder ogen krijgen weten we daarom nog niet zo goed hoe wij onze dag zelf gaan invullen. Maar we weten ook dat we daarbij alle hulp aanpakken die we kunnen krijgen want er komt heel veel bij kijken bij het plannen van een bruiloft.

Kortom, wij houden van de liefde, de passie en de kleine dingetjes die het leven zo mooi maakt met elkaar en we voelen ons bevoorrecht om jullie verhaal vast te leggen.

Lees verder...

Neem Contact Op

Doordat veel bruiloften naar 2022 en 2023 zijn verschoven vermoeden we dat 2023 ook een druk trouwjaar gaat worden. Wees er dus op tijd bij met het vastleggen van jullie trouwdatum. Benieuwd naar onze prijzen en beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms