menuclose

Hieronder vinden jullie informatie over de referenties bruidsparen world white weddings hebben gegeven. Dit betreft hun visie over tweefotografen op hun bruiloft en tijdens hun trouwen. trouwreferenties over hun bruidsreportage

Bruiloft fotoreportage Gilbert en Yolande
Zaterdag 26 augustus 2017 zijn wij getrouwd. We kwamen via via bij Jonneke & Rose terecht. Wij zijn een jong stel en wij wilden graag creatieve spontane foto’s. Dat is zeker gelukt!! Prachtige foto’s en een geweldig resultaat. Foto’s die je zelf nooit zou bedenken. Het klikte meteen. Het zijn super gezellige meiden en totaal niet opdringerig. Op de dag zelf was de fotoshoot super ontspannen en verder hebben zij echt hun ding gedaan zonder in de weg te lopen. Ik kan deze meiden aan iedereen aanbevelen!!

Trouwreportage Faas en Manon
In september ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Uiteraard wilde ik daar de beste foto’s bij. Omdat ik zelf fotografeer heb ik best hoge eisen. Jonneke ken ik al een paar jaar en wist dat als zij samen met Roos onze bruiloft zou fotograferen ik me geen seconde druk zou hoeven maken. De trouwdatum is dus ook gepland met de agenda van de dames ernaast!
De dag is perfect verlopen. Ondanks dat ik aan de andere kant van de lens stond deze keer (mijn vrouw was dat al gewend) verliep alles heel natuurlijk tijdens de shoot. Tijdens de ceremonie heb ik niet eens gemerkt dat ze aanwezig waren. En toch zie ik, nu de foto’s geleverd zijn dat er geen shot gemist is. En wat een geweldige plaatjes hebben ze geleverd! We zijn echt supertevreden.

Trouwen doe je maar een keer. De foto’s die deze dag gemaakt worden ga je de rest van je leven naar kijken. Zorg dat het de mooiste plaatjes van je leven worden en laat Jonneke en Roos deze maken!

bruidsreportage Lennart en Leonie
Wij hebben Rose en Jonneke ontmoet op de Weddingbeurs in Rotterdam. We mochten een aantal fotoalbums bekijken en deze vielen bij ons gelijk in de smaak door hun eigen stijl van fotograferen. Het waren mooie spontane foto’s van zowel het bruidspaar als de aanwezige gasten en dit kwamen we niet echt bij andere fotografen tegen. Zelf kwamen ze ook erg enthousiast over en lieten blijken dat ze met liefde hun werk doen. Door deze indrukken hebben wij ze hierna snel geboekt voor onze bruiloft.
Zo’n twee weken voor de bruiloft hebben we een Loveshoot gehad om elkaar beter te leren kennen en voor ons om te wennen aan het fotograferen, het was namelijk voor ons de eerste keer om professioneel foto’s van ons te laten maken. Hierdoor voelden we ons op de bruiloft zelf meer op ons gemak en wisten we wat ons te wachten stond tijdens de fotomomenten.
Na de Loveshoot hebben we een gesprek gehad om de planning van onze trouwdag door te nemen, aandachtspunten te benoemen en waar we onze wensen en persoonlijke voorkeuren konden vertellen. Hier werd enthousiast op gereageerd, ze dachten mee en gaven tips over hoe we bepaalde situaties, zoals de eerste ontmoeting, het beste aan konden pakken voor de mooiste foto’s.
Voor onze trouwdag hebben wij ze geboekt voor 10 uur, vanaf 7:30 tot 17:30. Eerlijk gezegd, voor het grootste deel van de dag hebben wij niet gemerkt dat ze erbij waren. Ze liepen niet in de weg en waren niet druk aanwezig. Persoonlijk vonden wij dit erg fijn. We konden gewoon onze gang gaan zonder onze eigen momenten te moeten onderbreken en raakten niet geïrriteerd door het maken van de foto’s. Tijdens de bruidsreportage en de familiefoto’s keken ze samen naar mooie plekken voor de foto’s en gaven af en toe instructies over onze houding. Zelfs de groepsfoto’s die vaak chaotisch kunnen verlopen waren snel gemaakt!
Na een maand kregen we de foto’s via internet. We zijn heel erg blij met het resultaat, het zijn echt hele mooie foto’s geworden! Zowel de bruidsreportage met mooie achtergronden als de mooie en spontane foto’s van onze momenten met de gasten. We kunnen dan ook niet wachten op het album, we weten zeker dat dit een succes wordt!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms