Hi! Dit zijn wij

Rose & Jonneke

Hi wij zijn Jonneke en Rose, twee gedreven en gepassioneerde bruidfotografen uit Amsterdam. Voor bruiloften gaan we heel Nederland door en soms brengt ons beroep ons zelfs buiten de Nederlandse grenzen. 

Wij zijn verliefd en verloofd dus we weten inmiddels zelf alles van de rollercoaster die een aanzoek met zich meebrengt. Tijdens onze vakantie is Rose door haar knieen gegaan en nu begeven wij ons dus ook op hetzelfde pad als jullie. Omdat wij rond de 25 te gekke bruiloften per jaar bijwonen, gaan wij voor een destination wedding in het buitenland.
Dat is dus even hard sparen de aankomende jaren.


Liefde is liefde en je leeft je leven maar 1 keer dus doe het goed.

We zijn allebei echte koffieliefhebbers en het liefst nog met een koekje erbij. Samen kunnen we zowel kibbelen als de grootste lol hebben om letterlijk niks, we snappen elkaar en vullen elkaar aan in het leven.
Voor bruiloften reizen we natuurlijk heel Nederland door en zo ontdekken we steeds meer nieuwe leuke plekjes waar we vaak nog weleens naar terug keren om op onze vrije dag ergens in de buurt een kopje koffie met een gebakje te nemen, want tijdens een bruiloft hebben we daar natuurlijk geen tijd voor. Buitenlandse reizen staan ook hoog op ons lijstje en we vinden het dan ook heel leuk dat ons werk dit mogelijk maakt en blijven natuurlijk graag een paar dagen langer om het land verder te ontdekken. 

Terug in 2012 hebben we onszelf gespecialiseerd in het vastleggen van de liefde en deze liefde vormt sindsdien een rode draad in ons leven. In welke samenstelling dan ook. Wij houden van de liefde, de passie en de kleine dingetjes die het leven zo mooi maakt met elkaar. We leggen graag jullie liefde voor jullie vast zoals jullie deze voor ogen hebben.

In 2013 hebben we een kleine fotostudio geopend in Amsterdam Oud- Zuid waar jullie vrijblijvend langs kunnen komen om te praten over jullie bruiloft en omdat we veel trouwalbums hebben kunnen we jullie genoeg laten zien. We hebben ook 2 katten in ons leven, Rex en Mr. Snoozz die ons vaak laten lachen om hun gekke capriolen in de studio.

Life is an awfully big adventure …

Benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem snel contact met ons op om jullie trouwdag te reserveren.