Hi! Dit zijn wij

Rose & Jonneke

Hi wij zijn Jonneke en Rose, twee gedreven en gepassioneerde bruidsfotografen uit Amsterdam. Voor bruiloften gaan we heel Nederland door en soms brengt ons beroep ons zelfs buiten de Nederlandse grenzen. 

Wij zijn zelf ook verliefd en verloofd dus we weten inmiddels alles van de rollercoaster die een aanzoek met zich meebrengt.  Omdat wij rond de 25 te gekke bruiloften per jaar bijwonen en telkens weer unieke dingen onder ogen krijgen weten we nog niet zo goed hoe wij onze dag zelf gaan invullen. We staan nog open voor alles!


Liefde is liefde en je leeft je leven maar 1 keer dus doe het goed.

We zijn allebei echte koffieliefhebbers en het liefst nog met een koekje erbij. Wij kijken dan ook altijd uit naar het "taart" moment tijdens elke bruiloft. Samen kunnen we zowel kibbelen als de grootste lol hebben om letterlijk niks, maar we snappen elkaar en dat is voor ons het belangrijkste.
Voor bruiloften reizen we natuurlijk heel Nederland door en zo ontdekken we steeds meer nieuwe leuke plekjes waar we vaak nog weleens naar terug keren om op onze vrije dag. Buitenlandse reizen staan ook hoog op ons lijstje en we vinden het dan ook heel leuk dat ons werk dit mogelijk maakt en blijven natuurlijk graag een paar dagen langer om het land verder te ontdekken. 

Terug in 2012 hebben we onszelf gespecialiseerd in het vastleggen van de liefde en deze liefde vormt sindsdien een rode draad in ons leven. In welke samenstelling dan ook. Wij houden van de liefde, de passie en de kleine dingetjes die het leven zo mooi maakt met elkaar. 

In 2013 hebben we een kleine fotostudio geopend in Amsterdam Oud- Zuid waar jullie vrijblijvend langs kunnen komen om te praten over jullie bruiloft en omdat we veel trouwalbums hebben kunnen we jullie genoeg laten zien. We hebben ook 2 katten kinderen in ons leven, Rex en Mr. Snoozz die ons vaak laten lachen om hun gekke capriolen.

Life is an beautifull big adventure …

Benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem snel contact met ons op om jullie trouwdag te reserveren.