Trouwen in Hoeve Sparrendam Hoevelaken

trouwen oostvaardersplassenTrouwen in Hoeve Sparrendam Hoevelaken
Net buiten Amersfoort, verscholen tussen weilandjes en veel groen ligt Hoeve Sparrendam Hoevelaken. Door het landelijke en karakteristieke uiterlijk kun je zowel buiten in de tuin trouwen als binnen in de Burcht die naast de Hoeve gelegen is. Rose en ik zijn vaker bij deze locatie geweest en vinden het telkens weer een fotogenieke trouw locatie om als bruidsfotografen aan het werk te zijn. Zowel de tuin als de burcht is heel sfeervol ingericht en er is zelfs een prachtige tent aanwezig waardoor er veel mogelijk is op het gebied van buiten trouwen.

Fotoshoot bij de Oostvaardersplassen
De foto’s voor de bruidsreportage werden gemaakt toen het nog droog was en de zon nog volop scheen in het omliggende gebied van de Oostvaardersplassen. In de Oostvaardersplassen lopen veel wilde dieren rond die we helaas niet tegen zijn gekomen en met ruige landschappen helaas was het voor ons onmogelijk om dieper het gebied in te gaan omdat we ook nog naar de trouwlocatie moesten rijden maar er waren gelukkig genoeg mooie plekken te vinden aan de rand van het gebied. We zagen het gelijk toen we het hek van Staatsbosbeheer passeerden, veel groen en stronken van omgevallen bomen. De natuur heeft hier vrij spel en de planten en hoge bomen geven het geheel een bijna sprookjesachtige uitstraling. We gaan hier zeker nog eens terug om iets verder de natuur in te trekken!

Trouwen in de Burcht
Dit bruidspaar had een buitenbruiloft in de planning maar helaas werd er op het moment dat ze gingen trouwen toch een buitje verwacht. Het spande er om dus werd uit voorzorg alles op het laatste moment toch naar de burcht verplaatst. Met een veelzijdige locatie als deze was dat geen punt en konden ze gelukkig binnen trouwen. Het was een prachtige ceremonie waarbij de bruid door haar moeder werd weggegeven. Met een ceremonie die zowel voor de burgerlijke stand als voor de kerk werd gesloten duurde de ceremonie een half uur langer dan gebruikelijk. Tussendoor werd er gezongen en werden er mooie woorden gesproken door hun eigen pastoor die speciaal voor deze gelegenheid vanuit Amerika was overgekomen.

Opa en Oma op de eerste rij
Veel bruidsparen doen een openingsdans, het ene stel wat uitbundiger dan het ander maar dit bruidspaar had er goed op geoefend waarbij opa en oma werden getrakteerd op het beste uitzicht op hun eindpose.  Daarna kon het feest echt gaan beginnen en gingen wij weer richting Amsterdam rijden.

Gaan jullie ook trouwen en willen net zulke mooie foto’s als dit bruidspaar?  Neem dan vooral contact met ons op via ons contactformulier. 


Gaan jullie ook trouwen in Hoeve Sparrendam in Hoevelaken? Hieronder vinden jullie de leveranciers en lokale ondernemers die ervaring hebben op deze trouw locatie en die aan deze bijzondere bruiloft hebben bijgedragen.

Leveranciers:
– Fotografie: World White Weddings
– Taart: De Gebakkerij
– Ringen: Rutgers Juwelier Hilversum
– Boeket: Botanica Bloemenspeciaalzaak
– Muziek: The MadDonnas (via Robben Entertainment)
– Locatie: Hoeve Sparrendam

Wij fotograferen bruiloften door heel Nederland en gaan natuurlijk ook graag mee op jullie destination bruiloft!
Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Vul dan ons contactformulier in!

Benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem snel contact met ons op om jullie trouwdag te reserveren.