Waarom 2 fotografen?

Waarom zouden jullie voor ons kiezen?

 Heel simpel, omdat er achter in de zaal ook weleens iets gebeurd wat het verhaal van jullie dag verteld.

Ons samen inhuren op jullie bruiloft heeft ontzettend veel voordelen. Naast dat wij ook gewoon hele leuke meiden zijn en ons goed aanpassen aan jullie gasten, hebben we hieronder een opsomming gemaakt van de voordelen die jullie hebben door ons als jullie fotografen in te huren.   

- Wij werken sinds 2012 als een team met elkaar samen, waardoor we exact weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Hierdoor verloopt alles als een ge-oliede machine.

- Met zijn tweeen kunnen we allebei beginnen op een andere locatie. Rose begint meestal bij de bruidegom terwijl Jonneke bij de bruid de voorbereidingen vastlegt.

- Doordat we met zijn tweetjes komen heb je een extra set ogen om die mooie momenten te kunnen spotten. Bij meer dan 40 daggasten is dit echt een uitkomst!

- Samen hebben we meer mogelijkheden om artistieke foto's te maken of foto's te maken vanuit een ongebruikelijk standpunt. Het moment dat je weggegeven wordt vastleggen van achter in de zaal kan een ontzettende toffe foto opleveren.

- We hebben de mogelijkheid om de taken te verdelen, dit kan soms handig zijn als er bijvoorbeeld een activiteit gaande is.

- Als jullie een fotoshoot samen willen doen dan krijg je met 2 fotografen sneller spontane en ongedwongen foto's doordat 1 van ons vanuit een ander standpunt of perspectief foto's maakt. Daardoor kunnen we sneller terug naar de gasten.

- Wanneer wij ook op het feest fotograferen dan kan Rose tijdens het Diner een mooie slideshow maken die op het feest onder begeleiding van de band of DJ op een beamer kan draaien. Zodoende krijgen de gasten die niet bij de ceremonie aanwezig waren alvast een preview en hebben jullie vast een setje mooie foto's direct na de bruiloft om van te genieten.

Dus willen jullie ongeposeerde en journalisitieke foto's? Met 2 fotografen is er altijd 1 die stiekem de mooie ongeposeerde foto's kan maken voor het meest veelzijdige resultaat.

Benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem snel contact met ons op om jullie trouwdag te reserveren.