The Info

We want you to know

Onze werkwijze

JOURNALISTIEK

SPONTAAN

ORIGINEEL

KLEURRIJK

ARTISTIEK

Trouwen is iets bijzonders en wij vinden dat dit op een speciale manier benaderd hoort te worden.

Het is die ene dag uit jullie leven, een dag waar jullie zoveel avonden samen of met jullie ceremoniemeesters aan hebben gewerkt om de dag zoals jullie deze voor ogen hebben te organiseren. De ringen zijn uitgezocht, de locatie gevonden, de trouwkleding gekocht en nu zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die dit voor jullie vast kan leggen. 

Trouwen is iets bijzonders en wij vinden dat dit op een speciale manier benaderd hoort te worden. Wij bekijken alles vanuit jullie perspectief en met jullie visie in gedachten. Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Gelukkig maar! Onze stijl van fotograferen is voor iedereen hetzelfde. Wij vinden dat onze stijl van fotografie redelijk journalistiek is misschien heet het semi-journalistiek. Dat wil zeggen dat we ons gedurende de dag op de achtergrond houden en het verhaal vastleggen zoals we dat voor onze ogen zien gebeuren.Wij hebben na 10 jaar ervaring super getrainde ogen als het gaat om mooie en bijzondere momenten te spotten en deze ook op een creatieve manier vast te leggen. We spelen graag met het natuurlijk aanwezige licht en zullen altijd de voorkeur geven om zonder flits te werken tenzij het niet anders kan. 

We willen een realistisch verhaal in beelden aan jullie leveren daarom zullen we gedurende de dag niks in scene zetten of mensen laten poseren. Tijdens de fotoshoot verloopt het redelijk hetzelfde, echter zullen we jullie dan wel aanwijzingen geven om het voor jullie makkelijker te maken want ook tijdens de fotoshoot willen we dat de foto's zo natuurlijk als mogelijk overkomen.

Onze bewerkingsstijl is kleurrijk afgewisseld met mooie zwart/wit beelden, wij doen dus niet aan rare filtertjes of grauwe foto's. Als het een mooie zonnige dag is geweest dan vinden wij dat je dat hoort terug te zien in de foto. En als je trouwt in de zomer dan kan in onze ogen het gras niet bruin zijn zoals je dat soms ziet in foto's. Wij doen op bewerkingsgebied niet mee aan de trends die we nu zien. Want over 10 jaar is dat weer uit de mode. Daarom geven wij de voorkeur aan een tijdloze bewerkingsstijl.