Nominaties &

Awards

"The only photographer you should compare yourself to is the one you used to be"

Nominaties en Awards zijn altijd een enorme eer in onze branche, hoewel het een erkenning is voor ons werk hechten wij meer waarde aan wat onze bruidsparen vinden van de beelden die wij maken van hun bruiloft. Dat is waar we het voor doen. Wij benaderen elke bruiloft alsof het onze eigen bruiloft is.  

Nominatie 2018

Dit jaar zijn we genomineerd met de foto van Roe die zijn vader helpt met het vastmaken van de manchetknopen. Een bijzonder moment tussen vader en zoon. Je ziet hoe ijverig Roe is en dat was super om vast te kunnen leggen voor hun.

Nominatie 2017

In 2017 waren wij genomineerd met de foto van Garfield die al helemaal in pak, ready to go was voor de bruiloft van zijn baasje. Het is geweldig om dieren te kunnen betrekken op de bruiloft en Garfield was ready to rumble!

Nominatie 2015

Voor deze bruiloft zijn we helemaal naar de Verenigde Staten gevlogen waar we echt een geweldige tijd hebben gehad. We gaan met regelmaat met Nederlandse stellen mee naar het buitenland maar deze keer niet, waardoor we ook te maken kregen met andere tradities zoals deze "vader/dochter"dans. 

The Winner 2014

Met deze foto van Gizmo die op het perefte moment tijdens de kus nog even z'n tongetje uitsteekt, hebben we uit 1600 inzendingen en 60 nominaties gewonnen in de categorie "de Kus" 

Nominatie 2011

Onze eerste nominatie kregen we met deze foto in 2011. De bruiloft was in Groningen en tijdens een wandeling door het stadcentrum kwamen we dit muurtje tegen, lekker contrasterend in tegenstelling tot de andere muren. Hun houding, de achtergrond en de kleuren werkte perfect in deze foto. 

Benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem snel contact met ons op om jullie trouwdag te reserveren.