menuclose

Bruidsfotografen over Covers Couture Bruidsmode | World White WeddingsEnglish version click here

Bruidsfotografen over Covers Couture Bruidsmode. Midden in het gezellige winkelhart van Utrecht staat al meer dan zestig jaar de bruidsmodezaak Covers Couture. Zoals dat past bij de boetiekstad van Nederland, is de service bij Covers persoonlijk, ze nemen alle tijd en de sfeer is heel gemoedelijk. Onze afspraak was met Delia, een bruidstyliste met jarenlange ervaring, kwam ons persoonlijk verwelkomen en gaf ons een rondleiding door het pand. Later kwam de eigenaresse Alexandra de ins en outs vertellen over haar bruidsmodezaak. In hun boetiek was op dat moment een bruidje haar laatste doorpas aan het doen en Delia wist nog precies wie deze bruid was en complimenteerde haar met de gemaakte aanpassingen aan haar jurk. Ze zag er inderdaad prachtig uit.

Ik kreeg gelijk de trouwkriebels. Wat lijkt het me spannend om uiteindelijk je jurk mee naar huis te kunnen nemen. Alleen daarom zou ik al willen trouwen! Delia en het team van deskundige stylisten werken er samen met hart en ziel aan om een steentje bij te dragen aan de mooiste dag van het leven van de bruid.

Het is dan ook niet gek dat wij met grote ogen en open mond door hun bruidsmodezaak liepen.

 

Er is zoveel diversiteit in hun boetiek te vinden, van alle internationale topmerken trouwjurken zoals Cymbeline en Jesus Peiro, tot de onontdekte pareltjes van nieuwe talentvolle designers. Voor elk type bruid hebben zij echt de ideale bruidsjurk. Ben je de moeder van de bruid? Covers Couture heeft zelfs een hele kledinglijn op poten gezet voor de moeders!

 

Covers Couture krijgen voornamelijk bruiden uit de regio Utrecht en omgeving Amsterdam maar toch komt het ook vaak voor dat bruidsparen uit het hoge noorden of zuidelijkste puntje van Limburg bij hun over de vloer komen. Omdat Covers Couture inmiddels al 60 jaar gevestigd zit in de binnenstad mogen ze soms zowel de oma ,moeder als dochter helpen bij het uitzoeken van een bruidsjapon, drie generaties over de jaren heen ontvangen, dat is natuurlijk wel heel speciaal.

Ook waren Rose en ik nieuwsgierig of ze dan ook weleens BNN’ers mogen helpen. Nou na ons gesprek hadden ze toevallig een afspraak staan met Jennifer Ewbank bekend van de Voice of Holland 2010.

 

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie trouwjurken?

Covers Couture staat bijna elk jaar op de love and marriagebeurs in Utrecht.

 

Nieuwsgierig naar hun website? www.coverscouture.nl

Op facebook hebben ze ook vaak leuke acties lopen. https://www.facebook.com/CoversBruidsmodeUtrecht

Bruidsfotografen over Covers Couture Bruidsmode | World White Weddings

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms