menuclose

Bruidsfotografen over Ndesign Trouwringen

English version click here

Bruidsfotografen over Ndesign Trouwringen. Martin Niemeijer wat een aardige creatieve man hebben wij weer mogen ontmoeten. Ditmaal een specialist op het gebied van trouwringen. En dan bedoelen we nadrukkelijk niet zomaar trouwringen maar speciaal op maat gemaakte ringen met jullie eigen inbreng.  Wat ons het meest verbaasde was de prijs. Qua uiterlijk lijken de ringen namelijk onbetaalbaar. Martin vertelde ons dat de ringen zeker niet duurder zijn dan de standaard ringen die bij een  Juwelier te krijgen zijn.

 

Ruim tien jaar geleden na het opheffen van het bedrijf verruilde Martin Niemeijer zijn toenmalig beroep, waar hij werkte als werktuigkundig ingenieur, om zich volledig te storten op hetgeen hij toen al 15 jaar het liefste deed. Ringen ontwerpen. Een grote uitdaging was het dus om hier ook  zijn beroep van te maken. Maar dat is hem gelukt. Sindsdien ontwerpt hij gewone sieraden, relatie en trouwringen waarbij het stel zelf mee kan beslissen aan het design om het zo nog persoonlijker te maken. Ringen met een gegraveerde vingerafdruk, ringen die je uit elkaar kan schuiven met een geheime tekst, exotische materialen worden allemaal door hem ambachtelijk vervaardigd.  Jullie droomringen worden samen met hem bedacht. Hoe uniek is dat!

 

Ndesign krijgt klanten door heel Nederland heen, maar timmert ook aan de weg in het buitenland. Zelfs bruidsparen uit Spanje, Engeland en Belgie komen speciaal naar Martin om hun trouwringen door hem te laten maken.

Al werkend in zijn atelier ziet hij verschillende metalen onder ogen zoals geelgoud, witgoud, zilver, titanium en zirkonium.  Daarnaast kunnen edelstenen, parels en diamanten verwerkt worden in het design. Er is heel veel mogelijk. Op de vraag waarom bruidsparen voor hem moeten kiezen in plaats van naar de gebruikelijke plaatselijke juwelier te stappen kon hij heel snel antwoord geven.

“Het is vreselijk leuk om voor de prijs van ringen bij de juwelier, samen je droomringen te ontwerpen,  de ringen worden niet standaard, geen ontwerp is hetzelfde en zullen daarom de unieke persoonlijkheden van het bruidspaar gaan weerspiegelen. “

 

 

Lieve bruidsparen , zijn jullie nog steeds op zoektocht naar leuke en bijzondere trouwringen? dit is echt een hele leuke aanrader!

Neem eens een kijkje op zijn website www.ndesign.nl

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms