menuclose

Bruiloft Ayu En Imron Heemstede | World White Weddings Fotografie

English version click here

Ayu en Imron trouwden in de buitenlucht op het Oude Slot in Heemstede in een prachtig groen prieeltje samen met een hoop vrienden en familie, zelfs familie uit het Buitenland kon er bij zijn. Ayu, een sprankelende verschijning zij volmondig Ja op de brandende vraag, De dag begon vroeg in de ochtend in Almere. Terwijl Ayu nog in de make-up zat druppelde heel langzaam steeds meer familie in hun huisje binnen.  Imron was nog in geen velden of wegen te bekennen maar met het wegtikken van de tijd begon Ayu steeds ietsjes zenuwachtiger te worden. Toen het eenmaal zover was dat Imron de straat in kwam rijden kon Ayu het niet laten om toch even een kijkje te nemen via haar slaapkamer raam. Zo stralend als hun persoonlijkheden. Zo stralend was ook het weer. Wat een prachtige dag om te trouwen!

Bruiloft Ayu En Imron Heemstede | World White Weddings Fotografie

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms