menuclose

English version click here

Bruiloft Jeff en John Amsterdam, Het waren de eerste dagen “echt” mooi weer in Nederland toen Jeff & John gingen trouwen hartje Amsterdam.  Jeff en John wonen in Detroit en waren speciaal vanuit Amerika gekomen om in Amsterdam te trouwen.  Het was de meest intieme bruiloft die wij tot nu toe hebben meegemaakt. Rose en ik, samen met trouwvrouw Andrea Schipper van Het Roze Huwelijk waren als enige uitgenodigd om deze speciale dag met hun te beleven. De ceremonie was prachtig, persoonlijk, emotioneel en liefdevol. Echt een genot om te zien hoe twee mannen elkaar eeuwige trouw beloven.

Jeff en John gaven elkaar het jawoord op de buitenpatio van het Pulitzer hotel aan de Prinsengracht. Met de klokken van de Westertoren op de achtergrond en het zomerse briesje was het plaatje compleet!

Bruiloft Jeff en John Amsterdam | World White Weddings FotografieBruiloft Jeff en John Amsterdam | World White Weddings FotografieBruiloft Jeff en John Amsterdam | World White Weddings Fotografie

 

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms