menuclose

English version click here

Bruiloft Karoline en Raymond Amsterdam.

De dag begon heel relaxed in Almere. Raymond wachtte Karoline op voor de Boathouse waar ze later die avond ook nog het feest hadden. Alle gasten hadden zich hier verzameld in de veronderstelling dat ze werden opgehaald door de bus die hun richting de Grand in hartje Amsterdam zou brengen. Het kwam dan ook als een totale verassing dat niet veel later de bruidegom ineens bloednerveus op hun af zagen komen lopen. Het was een wispelturige dag met veel regen en soms een kleine opklaring. Maar op het moment dat Karoline de auto uitstapte begon het zonnetje te stralen. We zijn absolute voorstanders van de moderne manier van elkaar ophalen. In plaats van de traditionele voordeur ophaal momenten raden we de bruidsparen aan om elkaar voor het eerst te zien op een plek buiten de deur. In een park of op een plek die voor hun van meerwaarde is. Karoline en Raymond vonden het daarom leuk om hun familie en vrienden hiermee te verassen.

De ceremonie vod plaats in het prachtig mooie Sofitel AMS Grand hotel gelegen in het hart van de stad aan het plein de dam.. Aan beide kanten van de familie waren de ouders van Raymond en Karoline getrouwd in dezelfde zaal als waar zij het ja-woord gingen geven. Na de ceremonie was er een rondvaart boot die met het hele gezelschap door de Amsterdamse grachten vaarde. Amsterdam blijft toch een wonderbaarlijk mooie stad en voor ons een thuiswedstrijd Hierdoor hadden we de kans om alvast eerder

de fiets bij het muziektheater Amsterdam te zetten zodat ik  een stukje langs de waterkant kon meefietsen en de boot kon fotograferen. Ter hoogte van de Magere brug en de JanVicnkbrug ging ik vervolgens weer aan boord wat toch wel een paar geweldige foto’s opleverderde. Het weer bleek nog steeds wisselvallig toen het moment aankwam voor de fotoshoot was het onvermijdelijk en moesten de paraplu’s te voorschijn worden gehaald. Later klaarde het gelukkig op en konden we nog wat mooie foto’s maken in het park voordat het feest losbarsten in de Boathouse in Almere.

Bruiloft Karoline en Raymond AmsterdamBruiloft Karoline en Raymond AmsterdamBruiloft Karoline en Raymond AmsterdamBruiloft Karoline en Raymond Amsterdam

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms