menuclose

Letsbeopen verloot een Bruidsreportage

 English version click here

 …

Letsbeopen verloot een Bruidsreportage!

 

LetsBeOpen. De stichting die zich inzet voor lesbische, bisexuele en openminded vrouwen geeft een bruidsreportage van World White Weddings weg!

Rose en ik zijn natuurlijk ook voorstanders van het homohuwelijk. Niet in de eerste plaats omdat we zelf een lesbisch stel zijn maar omdat we vinden dat iedereen het recht moet hebben om te trouwen met wie en waar je wilt.

 

Wij als bruidsfotografen vinden het dan onwijs mooi om een bruidsreportage te kunnen verzorgen voor same-sex huwelijken in ons eigen tolerante Nederland. LetsBeOpen  vind ook dat vrouwen die met vrouwen in het huwelijksbootje willen stappen vooral daar in aangemoedigd moeten worden. Samen vonden we het dus een mooi gebaar om daar een leuke actie voor op te zetten. Dit werd een bruidsreportage van ons.  4 uur gratis bruidsfotografie zonder extra kosten! Dus ken je iemand of ben je iemand die een lesbisch bruidspaar kent dan kun je de redactie van LetsBeOpen een email sturen om mee te doen aan deze fantastische prijs!

 

In dit geval geven we een lesbische bruidsreportage weg omdat LetsBeOpen bekend staat als een stichting voor vrouwen met gevoelens voor vrouwen. Ben je een man en ben je stapelverliefd op een andere man en je leest dit terwijl je nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag. Dan kun je helaas niet gebruik maken van deze leuke actie maar wij vinden het alsnog geweldig om ook jullie bruiloft te fotograferen. Graag zelfs!

 

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms