menuclose

Loveshoot Jeff en John Amsterdam | World White Weddings Fotografie

English version click here

Loveshoot Jeff en  John Amsterdam,  Trouwen in Nederland als je in Amerika woont. Gewoon omdat het hier kan! Jeff & John waren voor een paar dagen in onze hoofdstad en wij hadden de eer om hun verlovingsreportage en hun trouwreportage te fotograferen.

Als ware gidsen reden we op onze fietsjes door Amsterdam om de twee mannen onze hoofdstad te laten zien en ondertussen wat mooie foto’s te maken bij een aantal Amsterdamse hoogtepunten.  Het was een prachtige vrijdag middag en het wemelde dan ook van de toeristen. Met z’n vieren lekker fietsend door de straatjes en grachten. Genietend van het uitzicht en de mensen op straat voelde het bijna  als of we zelf  de toeristen waren. Ideale omstandigheden om topfoto’s te maken.  Een homohuwelijk vastleggen stond hoog aan ons lijstje, daarom kunnen we haast niet wachten om de foto’s te laten zien. De foto’s van het huwelijk van Jeff & John komen binnenkort!

Loveshoot Jeff en John Amsterdam | World White Weddings Fotografie

Loveshoot Jeff en John Amsterdam | World White Weddings FotografieLoveshoot Jeff en John Amsterdam | World White Weddings FotografieLoveshoot Jeff en John Amsterdam | World White Weddings Fotografie

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms