menuclose

Trouwen bij Witsand in Noordwijk. Wybe en Sandra spraken wij begin van 2020 toen corona nog eigenlijk niet echt ter sprake was in Nederland, maar gaandeweg werd steeds meer duidelijk we geen idee zouden hebben hoe de uiteindelijke invulling van de dag zou gaan worden. 1 ding was duidelijk, de trouwdag zou doorgaan want Sandra bleek zwanger!

Zwanger op je bruiloft

Zwanger zijn op je bruiloft. Voor veel mensen niet de meest ideale tijd om dan te gaan trouwen. Maar stiekem vinden wij dit juist heel mooi en intiem om vast te leggen. Het is toch ook wel weer heel bijzonder dat je kindje nu al het middelpunt zal zijn op jullie trouwdag. Sandra zag er prachtig uit in haar trouwjurk en haar buikje kwam er prachtig in uit.

Opstartproblemen

Voordat Wybe zijn bruid ging ophalen om naar Witsand in Noordwijk te rijden voor de trouwceremonie kwamen we wat kleine opstartproblemen tegen. Gelukkig waren er een paar jongens die bereid waren om te duwen om de auto op gang te krijgen. 1 van de grote voordelen van twee fotografen op de bruiloft is dat we ons kunnen opsplitsen in de ochtend en daardoor echt een goed beeld van de voorbereidingen kunnen hebben bij jullie allebei. Wybe had wat opstartproblemen met de auto in de ochtend en dat hadden we voor geen goud willen missen. Het leverde een mooi verhaal voor later op en hoe leuk is het dat 1 van ons er bij was om dit vast te leggen op beeld.

Trouwen in Coronatijd

Waar veel bruidsparen waarschijnlijk bang voor zijn is dat het geheel onpersoonlijk voelt, het niet knuffelen en geen feest hebben heeft veel bruidsparen in eerste instantie doen verplaatsen met een jaar, in de hoop dat het dan weer allemaal wel kan. Wij wisten ook niet zo goed wat we moesten verwachten maar gek genoeg viel het ontzettend mee en was het juist heel intiem en persoonlijk. Maar trouwen bij Witsand in Noordwijk was prima geregeld. Bijna alles kon buiten plaatsvinden en hetgeen binnen was werd goed geventileerd en zo opgesteld dat het echt gezellig was.

Een alternatief voor groepsfoto’s

Tijdens de ceremonie was er een slimme opstelling bedacht zodat de huishoudens om beurten de gaten opvulden. Maar ook zitplekken voor de kinderen uit hetzelfde huishouden kunnen de anderhalve meter opvullen tussen het volgende huishouden waardoor je geen gaten hebt in de rij. De groepfoto hebben wij gelijk na afloop van de ceremonie vanaf een ladder gefotografeerd zodat iedereen zich alleen maar op hun aangewezen zit plek hoefden om te draaien. Zo konden we deze foto toch coronaproof maken. Want vanuit de juiste hoek en met de juiste apparatuur zie je niet dat er anderhalve meter tussen elkaar is. Dit was voor ons een perfecte oplossing en super fijn voor het bruidspaar om toch een groepsfoto met iedereen te hebben want op een ander moment in de dag had dit niet gemogen met de huidige regelgeving. Het was de wens van het bruidspaar om toch nog een paar groepsfoto’s te maken met hun ouders en vrienden. Dit mocht toen alleen voor een kort moment met elk 1 huishouden aan weerszijde van het bruidspaar of met 1,5m tussen elkaar in. Dat was voor ons een leuke uitdaging. We hebben ge-experimenteert met de W vorm waardoor het mogelijk was om ogenschijnlijk een foto te maken waarbij de afstand tussen de gasten minder groot lijkt maar toch 1,5m tussen elkaar zit.

Geen feest maar een intiem diner voor 2

Wybe en Sandra hebben uiteindelijk een ochtendbruiloft met een aansluitende lunch gehad, waarna zij saampjes voor de huwelijksnacht in hotel des Indes verbleven en samen uiteten konden. Wij gingen daarom na de lunch mee naar Den haag en stopten we tussentijds nog bij een mooi gebied waar we nog wat foto’s van hun samen konden maken. Volgend jaar is het feest en dan kunnen we ze als nieuwbakken gezinnetje vastleggen en hopelijk weer een mooi feestje vieren!

bruidsjurk
trouwauto
first look
trouwauto
trouwen bij Witsand Noordwijk
trouwen bij Witsand Noordwijk
jawoord strandbruiloft
trouwen bij witsand noordwijk
trouwen bij witsand noordwijk
witsand noordwijk
strandbruiloft witsand noordwijk
groepsfoto corona trouwen
witsand noordwijk
trouwen bij witsand Noordwijk
witsand noordwijk
witsand noordwijk
witsand noordwijk
trouwen bij witsand noordwijk
lekker ding
trouwboeket
groepsfoto corona
groepsfoto corona
trouwen op het strand
trouwen op het strand
trouwkus
strandbruiloft
bruidspaar
trouwfoto duinen
den haag hotel des indes

Trouwen bij Witsand in Noordwijk leveranciers:

Trouwlocatie: Witsand Noordwijk https://www.strandclubwitsand.nl/nl/
Decoratie en Styling: https://www.styleofkesz.nl/
Meer foto’s uit deze bruiloft bekijken? https://www.worldwhiteweddings.com/gallery/trouwen-in-noordwijk/
Trouwclip : Worldwhiteweddings https://youtu.be/lWP8sVhijG4

Trouwclip

Naast dat we deze bruiloft hebben gefotografeerd hebben wij ook de weddingclip met bewegend beeld voor Wybe en Sandra gemaakt. Spreekt een weddingclip jullie ook aan? of gaan jullie ook trouwen bij Witsand in Noordwijk? Vraag dan vooral naar de mogelijkheden.

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms