menuclose

 

fotoshoot bij het arsenaal Bussum

Trouwen in het Arsenaal van Naarden, wat een prachtige plek om te trouwen en het paste perfect bij Faas en Manon. Het was een mooie warme dag in September en het zonnetje liet zich ook graag zien dus ze konden het echt niet beter treffen om lekker buiten in de tuin van het Arsenaal te trouwen onder begeleiding van zang van niemand minder dan Mark Dakriet van Replay.

Toen Faas vertelde dat hij met Manon zou gaan trouwen en dat hij ons de dag wilde laten vaststellen was de vraag natuurlijk op welke dag ze dat gingen doen. Er was nog geen datum geprikt want als dat betekende dat er kans was dat wij niet op hun dag aanwezig konden zijn dan zouden ze nog van trouwdag kunnen wisselen. Wow! dat hadden we echt nog nooit meegemaakt! Faas en Manon kwamen gezellig bij onze studio langs in Amsterdam om hun dag met ons door te nemen, al was er toen nog niet veel bekend zoals een trouwlocatie of trouwdatum, wij wisten gelijk dat dit iets bijzonders ging worden. Een prachtige, liefdevolle emotionele dag samen met Faas zijn twee kinderen die ontzettend goed hebben meegeholpen en er ook prachtig uitzagen.

De dag begon voor Rose bij de bruidegom in de ochtend waar zij alle voorbereidingen van de bruidegom ging vastleggen. Faas werd ter plekke mooi glad geschoren door een barbier uit Amsterdam terwijl ik lekker vroeg aan het ontbijt bij Manon verscheen want er moest nog genoeg gebeuren voordat Manon en Faas elkaar voor het eerst zouden zien voordat we een paar mooie foto’s gingen maken in het vestingsstadje van Naarden Bussum. Na de bruidsreportage was het dan eindelijk tijd om echt te trouwen in het Arsenaal van Jan de Bouvrie en het was een prachtige emotionele ceremonie waar kon worden gehuild en vooral kon worden gelachen. Na afloop werd er getoost met champagne en taart met een aansluitende receptie. We hebben nog een klein stukje van het diner mee kunnen fotograferen waarna wij weer terug naar Amsterdam gingen rijden. Het was een heerlijke dag. Faas en Manon geniet van elkaar en de dag en het prachtige trouwalbum van jullie dag! Trouwen in het Arsenaal van Naarden kunnen we jullie absoluut aanraden!

Wat vonden Faas en Manon van ons als bruidsfotograaf? Lees hier hun review

trouwen in het arsenaal
Arsenaal restaurantsMark Dakriet Re-play

Captured by World White Weddings
Location Arsenaal Restaurants
Ceremony music by Mark Dakriet
Wedding cake by Abbyliciousz
Custom rings by Anello (Amersfoort)
Weddingdress Covers Couture Utrecht
Custom suit by Misura Sartoria (Amersfoort)
After movie by Remco Brands videografie
DJ Li Linguini
Hair & make-up bride by Colourfool Agency
Hair groom by Jooze Amsterdam

 

 

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms