menuclose
trouwen stadhuis delft

Trouwen in het stadhuis van Delft

Erg is het niet om gewoon in het stadhuis van delft te trouwen want wat is dit toch een prachtig mooie locatie om elkaar het ja-woord te geven. Rose en ik waren hier al vaker geweest maar telkens weer trekt dit imposante gebouw gelijk onze aandacht en zorgt voor een toffe achtergrond. John en Manon zijn twee prachtige mensen met een onwijs leuk en geestig zoontje die tijdens de bruiloft zijn persoonlijkheid niet onder stoelen of banken heeft gestoken. Super gevat en heerlijk geniaal zichzelf! Mason, blijf vooral lekker je ding doen want dan kom je er wel!

Regen op je bruiloft

Laat maar lekker spetteren want als er iets is wat je niet in de hand hebt dan is het wel het weer. Niets houd ons tegen, dus ook die paar spetters niet, voordeel is wel dat je in de stad zo goed als lege straten aantreft en uiteindelijk best veel leuks kan doen. En bovendien wat vinden wij die doorzichtige parapluutjes kicken!

Bruidsmeisjes

Deze 3 meisjes was de rol van bruidsmeisje echt op het lijf geschreven. 3 schattige matchende jurkjes en haarbandjes en elk zelf een eigen bruidsboeketje. 3 minibruidjes die hun taak uiterst serieus namen door bellenblaas uit te delen de bruidsjonkers in de gaten te houden en gewoon heel mooi te zijn!

Foto’s maken op het strand

Na de ceremonie en hilarische groepsfoto vertrokken de gasten alvast naar restaurant Suiderstrand waarbij wij even met een omweg via een andere strandopgang de gasten de gelegenheid konden geven om zich rustig te settelen. Omdat het natuurlijk de hele ochtend had geregend was het zand vrij zwaar en plakkerig en waren de voetjes bij aankomst in het restaurant waar ze opgewacht werden door de gasten lekker modderig. Gelukkig zijn de meeste strandtentjes wel ingericht op vieze voetjes. De rest van de dag speelde zich hier af en bleef het zelfs droog terwijl de zon af en toe door de wolkjes heen prikte. Voordeel was wel een prachtige zonsondergang die we mooi nog even mee konden pikken voordat wij weer terug naar Amsterdam reden.

John en Manon nogmaals bedankt voor jullie leuke dag en we wensen jullie heel veel geluk in de toekomst.

trouwjurk in raam
bruidsmeisjes en bruidsjonker
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwboeket
regen op je bruiloft
trouwen in het stadhuis van Delft in de regen
trouwen in het stadhuis van Delft in de regen
trouwen in het stadhuis van delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwen in stadhuis delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwen in het stadhuis van Delft
trouwjurk op het strand
taart aansnijden
taart aansnijden bruiloft
fotobooth op je bruiloft
trouwringen
trouwen bij strandpaviljoen suiderstrand
trouwfeest strandpaviljoen suiderstrand

Photobooth : https://www.majorbooth.com/
Beachclub Suiderstrand : https://www.suiderstrand.nl/
Bloemen: https://kaldersbloemen.nl/
Jurk: https://www.rembo-styling.com/nl/
Schoenen: Jimmy Choo
Make-up: https://www.pietertjeschmitt.com/
Trouwkaart: https://www.mijnkaartenhuisje.nl/

Zijn jullie ook op zoek naar jullie trouwfotograaf bekijk hier wat onze bruidsparen over ons te zeggen hebben. Benieuwd naar onze beschikbaarheid? neem dan vooral contact met ons op!

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms