menuclose

 

westeinder paviljoen aalsmeerDaniela en Patrick trouwen in het Westeinder Paviljoen Aalsmeer. In de ochtend zette ik Rose af om bij Patrick te beginnen met fotograferen waarna ik zelf doorreed naar Daniela die zich in hun nieuwe huis ging klaar maken samen met haar moeder, zusje en bruidsmeisje. De tuin was prachtig versierd en maakte een super leuk decor voor foto´s toen ze elkaar voor het eerst konden bewonderen. De zon was gelukkig aanwezig in dit deel van het land en daardoor konden Daniela en Patrick lekker buiten trouwen op het terras van het westeinder paviljoen in Aalsmeer. Wat een prachtige locatie en geweldige bloemen (die Daniela overigens helemaal zelf had verzorgd aangezien zij normaal altijd bloemwerk en bruidsboeketten verzorgd voor andere bruidjes. Daniela kwam als verassing in een bootje aangevaren tijdens de ceremonie en nadat ze door haar vader werd weggegeven kon de ceremonie beginnen. Na de taart en de toast was het tijd voor de fotoshoot en de videograaf had speciaal rookbommen voor hun meegenomen en dat gaf een geweldig effect! Dit bruidspaar had het niet beter kunnen treffen met het weer, het was wellicht iets aan de warme kant maar daar en tegen konden ze daardoor lang genieten van het tafelen terwijl de zon over het meer onderging. Ondertussen begonnen de avondgasten al binnen te druppelen en konden ze het feest gaan openen en lekker de nacht in dansen en aan het einde van de avond sloten we af met een spectaculaire vuurwerkshow die Patrick voor zijn kersverse bruid als verassing had geregeld. En wat was ze hier blij mee! Daniela en Patrick hebben een geweldige trouwdag gehad en na afloop hebben we een prachtig luxe trouwalbum mogen vormgeven die de sfeer van de dag en de mooiste momenten weergeeft

 

Daniela en Patrick bedankt dat wij jullie dag hebben mogen vastleggen!
Willen jullie net als Daniela en Patrick ook mooie herinneringen overhouden in beeld op een professionele manier dan kunnen jullie via ons contact formulier naar onze beschikbaarheid vragen.

Videograaf: The Clipcompany, Zeewolde
Ringen: Ed Nobel, Spijkenisse
Jurk: Weddins, Rotterdam
Pak: Diya Suits, Bleiswijk
Taart: Taartje van Lot, Den Haag
Uitnodigingen: Zelf gemaakt
Auto: JS Trouwauto’s, Papendrecht
Bloemen: Taste of Flowers, Rotterdam

Ook als jullie niet gaan trouwen in het Westeinder Paviljoen Aalsmeer maar op een andere trouwlocatie in Nederland of misschien zelfs in het buitenland kunnen we nog steeds prachtige creatieve foto’s maken van de dag! Voor beschikbaarheid neem vooral contact met ons op via ons contactformulier

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms