menuclose

kidsatweddings

Trouwen in Hoog Holten
Op de trouwdag van Chantal en Martin gingen we vroeg uit de veren om vanuit Amsterdam naar de Sallandse heuvelrug te rijden.
De Sallandse heuvelrug heeft een glooiend landschap met veel bos en heide en is bij uitstek een goede plek om te trouwen want er zijn genoeg trouwlocaties aan de rand van de Sallandse heuvelrug te vinden. Chantal en Martin wilden graag trouwen in Hoog Holten omdat de bosrijke omgeving en uitstraling van het pand hun aanspraken. En wij begrijpen ook waarom, vanaf het moment dat we daar aankwamen hadden wij allebei een super goed gevoel over deze plek. Voor je gevoel ligt de locatie in het midden van het bos en waan je jezelf op vakantie!

Horloges uitwisselen 
Chantal en Martin hadden een bijzondere ceremonie, niet alleen omdat de bruidsmeisjes de show stalen en een genot waren om te fotograferen maar ook omdat het net even anders ging. Met persoonlijke geloften en het uitwisselen van horloges in plaats van ringen. Zo hadden ze ook voor hun zoontje Mekx een eigen horloge.
Voor Mekx was er ook een “baby akte”om te ondertekenen, wat toch een kleine uitdaging bleek te zijn en iedereen vooral hard om kon lachen.

Mini preview
Tijdens het feest wilden Chantal en Martin de gasten ook vast trakteren op een kleine compilatie van onze foto’s van de dag. Dit vinden wij natuurlijk ontzettend leuk om te doen en terwijl Rose deze in elkaar kon zetten tijdens het diner, hoefde ik niks te missen van de momenten die nog kwamen. De slideshow vertoonde ze op de beamer tijdens het feest terwijl de band lekker aan het spelen was en het feest los kon barsten.

Hieronder nog Chantal en Martin’s verhaal en belevenis van de dag!

Na verschillende locaties bezocht te hebben en zelfs de gedachte om in het buitenland (i.v.m. wat meer zonzekerheid) het ja-woord te geven, zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Hotel en Restaurant Hoog Holten te Holten. Een voor ons prachtige locatie waar je ook met een niet al te grote groep een fantastische dag kunt hebben. Een mooie bosrijke omgeving met je eigen terras en tuin waarbij je ook kunt blijven logeren om de volgende ochtend nog na te genieten bij het ontbijt. Dat was, zeker in het bijzijn van onze lieve zoon Mekx van 8 maanden en de twee kleine bruidsmeisjes van bijna 3 jaar toch wel erg fijn. Zodat de papa’s en mama’s nog even door kunnen genieten en zij toch heel dichtbij lekker op bed liggen .

Op de dag zelf waren onze zussen de aanspreekpunten/ceremoniemeesters voor als er iets zou zijn. Ook hebben zij de aankleding/make-up en het kapsel verzorgd van Chantal. Van de mooie kaarten die Martin zijn broer geregeld heeft tot de taart door een lokale dame die vaker op de locatie komt met veel ervaring in bruidstaarten tot de horloges (in plaats van de ringen) die we ieder voor zich hebben uitgezocht. Ook het boeket komt van een lokale bloemenwinkel.

Het kan allemaal niet op als het, na verschillende slechte weerberichten van te voren, uiteindelijk zonnig en bijna 30 graden blijkt te zijn op onze grote dag!

Graag wilden we tijdens ons fotomoment tussen de taart en het diner onze gasten laten ontspannen. We hebben hierdoor 7 elektrische toektoeks op de locatie laten bezorgen waarmee zij de omgeving kunnen verkennen met een kleine picknickmand. Aan het einde van de route verzamelen we met elkaar voor een groepsfoto. Iedereen vond het helemaal geweldig!

Vervolgens hebben we een heerlijk 4-gangen diner in de tuin en komt de akoestische coverband The Tributes het laatste uur nog optreden tijdens het eten die vervolgens doorgaan op het feest tot middernacht. Voor onze gasten staat er op hun hotelkamer een mooi bedankje klaar in de vorm van twee champagneglazen en een flesje champagne om de dag helemaal mooi af te sluiten.

Kortom, we kijken allebei terug op een fantastische dag met fijne afsluiting de volgende ochtend! Het was werkelijk voor ons allebei de mooiste dag uit ons leven!!!

 

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem dan snel contact met ons op!

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms