menuclose
wildatheartbridal.nl 

Trouwen in Portugal? YES PLEASE!

Op slechts 2 uurtjes rijden vanaf Lissabon ligt Batalha en wat was het verschrikkelijk om hier naar toe te moeten voor een bruiloft. Lezen jullie dit wel met een klein vleugje sarcasme in de ondertoon? Batalha, Portugal, Lissabon, en dan ook nog trouwen in Portugal. Welke bruidsfotografen zouden dit nou niet op het verlanglijstje hebben staan? Wij waren dan ook ontzettend blij dat Centaine en Thomas bij de bruiloft van Faas en Manon aanwezig waren en ons daar aan het werk hebben gezien. Na het zien van hun foto’s waren ze zo enthousiast dat ze besloten ons mee te nemen!

De guesthouse van je ouders als trouwlocatie gebruiken is ideaal

Centaine haar ouders hebben hun leven omgegooid om een guesthouse in Portugal te beginnen. Centaine en Thomas hadden het geluk dat zij als allereerste hiervan gebruik te kunnen maken terwijl het nog steeds in aanbouw was. Maar wat is het dan juist leuk dat ze deze foto’s hebben en later kunnen zeggen “wist je nog….”

Haar ouders hebben keihard geknokt om zoveel als mogelijk af te krijgen en zelfs hun vrienden en familie hebben nog tot het laatste moment geholpen met het klaar maken van de locatie en dan bedoelen we niet schoonmaken en decoreren maar zelfs de vloertegels bij het zwembad leggen. Het was gelukt en wat zag het er geweldig uit. The Olive Hill guesthouse heeft echt een geweldig uitzicht en is echt een unieke locatie om elkaar het ja-woord te geven. www.olivehillguesthouse.com

Op audiëntie in het Klooster van Batalha

Rose en ik sliepen in een accommodatie die het bruidspaar voor ons had geregeld die zelfs uitkeek op dit klooster. het hele stadje draait op het toerisme die het klooster veroorzaakt. Foto’s hierbinnen maken mag dan ook niet zomaar en het bruidspaar moest persoonlijk langs komen om toestemming te vragen. Met succes want we keken onze ogen uit tijdens dit flitsbezoek aan het klooster. Alles was prachtig mooi en geweldig onderhouden en als we alle tijd van de wereld hadden dan hadden we hier honderden foto’s kunnen maken maar er moest natuurlijk ook nog getrouwd worden 😉

Nikes als trouwschoenen

Thomas is een echte nikefan en zowel voor hem als voor Centaine zijn ze naar Londen gevlogen om zelf nikeschoenen te personaliseren die Centaine tijdens de fotoshoot en het feest droeg. Ook veel van de gasten kwamen dan ook op Nikes op de bruiloft en die moesten natuurlijk wel speciaal nog even op de foto worden gezet tijdens het feest maar ook de non-nikes konden we niet links laten liggen. Wat hadden we een lol tijdens deze supervette bruiloft op deze geweldige plek in Portugal. Na de bruiloft zijn we dan ook nog een paar dagen langer gebleven om de omgeving te verkennen en de hoofdstad te bewonderen.

Gaan jullie ook trouwen in portugal of op een andere plek in het buitenland? Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden en onze beschikbaarheid op jullie trouwdatum en natuurlijk ook als jullie in Nederland gaan trouwen want ons land heeft genoeg moois om te ontdekken!

Jonneke & Rose

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms