menuclose

trouwen in amstelveenTrouwen in The Winekitchen at Sea in Amstelveen. Sanne en Roderik twee ontzettende leuke en lieve mensen die een heerlijke relaxte bruiloft hadden. Ze trouwden praktisch naast de deur vlak aan het Amsterdamse Bos waar we natuurlijk tussen de buitjes door wat foto’s konden maken met hun kleine boef. De dag begon heerlijk relaxt in Amstelveen waar Rose bij Roderik de dag begon. Roderik bereidde zich voor in hun eigen huis tussen de babyfoon, ledikant en knuffeltjes voelde het heerlijk “gewoon” van spanningen en chaos was bij Roderik in ieder geval niet veel te merken en het voeren van de katten was dan ook iets wat natuurlijk ook “gewoon” moest gebeuren voordat Roderik zijn Sanne voor het eerst zou zien. Sanne verbleef een paar straten verder bij haar moeder thuis waar wederom de aanwezigheid van hun kleine man duidelijk zichtbaar was. Gelukkig stopte het op het moment dat ze elkaar voor het eerst zouden zien even met regenen en konden ze elkaar in de tuin voor het eerst recht in de ogen kijken. We zijn daarna naar het Amsterdamse bos gereden om tussen de buien in nog even wat foto’s te maken. het fijne aan een regenachtige dag is toch wel dat het blad zo mooi groen word… voor ons dus geen probleem en het heeft ook wel z’n charme want we hadden een totaal leeg bos tot ons beschikking op een paar die hard hardlopers na. De ceremonie was in een nieuwe locatie in Amstelveen. The winekitchen at Sea bood Roderik en Sanne hun restaurant aan en toverde hun locatie om tot een heuse trouwlocatie en alles verliep op rolletjes ondanks het feit dat het voor hun de eerste keer was om een bruiloft te verzorgen. Met een flying dinner en een prachtige taart als dessert brak het feest echt aan toen de DJ de eerste klanken uit de speakers liet klinken. Soms hebben mensen even nodig om echt los te komen en te dansen op de beats maar deze feestgangers waren vanaf de eerste deuntjes op de dansvloer te vinden en konden lekker uit hun plaat gaan tot in de late uurtjes. trouwen terwijl je net een baby hebt gehadmanchetknopen trouwentrouwen in The Winekitchen at Sea in Amstelveentrouwen in The Winekitchen at Sea in Amstelveentrouwen in The Winekitchen at Sea in Amstelveentrouwen in The Winekitchen at Sea in Amstelveentrouwen in The Winekitchen at Sea in Amstelveen

De details

Fotografie; World White Weddings

Locatie en eten; The Winekitchen at Sea

Bruidstaart; Jessica van “The Winekitchen at Sea”

Trouwjurk: Frida van Rembo Styling gekocht bij Covers Couture in Utrecht

Trouwpak: Gallery Tailors in Amsterdam

Haar & Make up: Miranda van Studio New Look in Haarlem

Bruidsboeket en kleine vaasjes met bloemen; Tof Amstelveen

Ringen; gekocht bij een juwelier in Lucca – Italie

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms