menuclose

Trouwen op de boot in Amsterdam. Zoe en Jake kozen er voor om te Trouwen in Amsterdam. De stad waar ze verliefd op zijn geworden tijdens hun vele reizen en wilden daarom hun destination wedding in Amsterdam laten plaats vinden en al hun gasten vanuit Engeland naar onze mooie hoofdstad laten komen. Via onze toffe babs Andrea schipper van https://www.trouwbureauamsterdam.nl/ kwamen Zoe en Jake bij ons langs en het werd als snel duidelijk dat de klik er aan beide kanten was.

A royal wedding venue

Een Bruiloft plannen vanaf een afstandje kan misschien wat lastig zijn maar Zoe en Jake kwamen geregeld even over vanuit Engeland naar Amsterdam om hun bruiloft in goede banen te leiden. Op de Moped door Amsterdam en ieder af om de bruiloft van hun leven te realiseren. Hun oog was al gauw gevallen op een locatie die net even anders was dan gebruikelijk als je gaat trouwen in Amsterdam. Zelfs wij wisten niet eens van het bestaan van deze locatie. Hoewel de trouwlocatie genaamd is naar de Prins van Oranje en de bruid op een koninklijke wijze met paard en wagen haar entree zou maken hadden Zoe en Jake uiteindelijk de meest controversiële bruiloft die wij tot nu toe hadden meegemaakt als het op feesten aankomt. Wat kunnen deze mensen uit hun dak gaan! Alle remmen gingen los en de uitbundigheid van de mensen was aanstekelijk tot het einde van de dag. Rose en ik waren er dus van begin tot eind bij want de boot stopte niet tussendoor.

Airbnb

Bij de destination bruiloften die wij eerder gedaan hebben verbleven de gasten en het bruidspaar doorgaans in een hotel, chateau of guesthouses. Zoe en Jake wilde een lokaal tintje meegeven aan de bruiloft en kozen daarom voor airbnb. Terwijl ik de dag begon bij de meiden in een Airbnb op het Leidseplein begon Rose haar dag bij Jake in een Airbnb midden in het centrum op loopafstand van het Amsterdam Centraal station. Beide huizen waren ideaal gelegen. Ook veel van de gasten hebben gebruik gemaakt van deze manier van overnachten en dat was ook de enige strohalm die het bruidspaar hen had gegeven een overnachtinglocatie vlakbij de airbnb’s en een meetingpoint. De gasten hadden werkelijk nog geen idee wat hun te wachten stonden want alles was in het diepste geheim bedacht en tot de puntjes voorbereid tot in de kleinste details. Van zakdoekjes met een persoonlijke boodschap, tekstbordjes tot zelfs gepersonaliseerde champagne glazen met een karikatuur van hun zelf. .

Bridesmaids and groomsmen

Flowergirl, ringsecurity, bridemaids and groomsmen. Meer Amerikaans konden deze Engelsen het dan ook niet maken maar wat was het leuk om al die rode details terug te zien in de kleding van de meiden en de jongens het thema was rood in een 60’s stijltje en dat konden wij er in ieder geval goed in terug zien. De drank was ook niet te missen en zowel bij de bridesmaids en de groomsmen begon de dag met een vroeg shotmomentje.

Een spectaculaire entree

Toen het tijd was om richting de trouwlocatie te gaan ging ik mee in de koets die voor kwam rijden dat was een grote verassing voor de meiden en met zijn achten reden wij door de oude straatjes van Amsterdam terwijl Rose met de jongens en de rest van de gasten via een salonbootje door de grachten van Amsterdam de route naar het trouwlocatie zou varen. Het was dus key dat ze elkaar niet zouden tegen komen. Het weer was die dag ontzettend onvoorspelbaar en we kregen dan ook tijdens het ritje gelijk al te maken met bijna alle weerstypen. Gelukkig was de koets uitgerust met zeilen. Gelukkig was de zon merendeel van de tijd aanwezig en dat leverde in combinatie met de donkere onheilspellende luchten zelfs een heuse regenboog op. De trouwlocatie lag aangemeerd net iets buiten de handelskade want voor een aanlegsteiger nabij het centrum was deze monsterlijk royale trouwlocatie te groot! We hadden werkelijk geen idee dat je op deze boot echt alles kon krijgen wat je kan wensen in een trouwlocatie en alles binnen deze locatie was ook echt tot in de puntjes verzorgt. Van een ceremoniezaal waar ze ten overstaan van iedereen elkaar het ja-woord gaven tot een eetruimte met vleugel waar een ingehuurde jazztrio tijdens het dineren voor een ideale sfeer zorgden tot een loungehoek met een open dak die met lekker weer open kon en waar Zoe en Jake bijvoorbeeld ballonnen uit op lieten waarna ze in de feestruimte met bar en garderobe konden gaan feesten maar waar ze eerst hun opening van het feest met een toetjestafel die uit de vloer herrees. Ja je leest het goed. Een toetjes tafel die als suprise uit de grond te voorschijn kwam met het bruidspaar ertussen. Dit viel in ieder geval wel onder de categorie van meest spectaculaire entrees die wij hebben meegemaakt! Iedereen was door het dolle heen en viel meteen aan op de chocolade fondue wat het feest gelijk opende. En dat allemaal terwijl de boot door het prachtige landschap rondom Amsterdam bleef varen.

Sterretjes exit

Pas laat in de nacht meerde de boot aan en was het tijd voor de sterretjes exit, die vanwege de rijkelijk vloeiende alcohol in beschonken toestand van vrijwel alle gasten al aangestoken waren voordat het bruidspaar hun bakfiets had bereikt. Dat hoefde de pret zeker niet te drukken want ook zonder sterretjes exit wat was dit een geweldige avond voor het bruidspaar en hun vrienden en familie.

Voor hun een destination wedding door te trouwen op de boot in Amsterdam en voor ons een thuiswedstrijd! Trouwen in Amsterdam op de prins van Oranje boot was voor ons ook een super ervaring, eentje die we niet zo snel zullen vergeten!

Zoe en Jake thank you for this amazing experience and congratulation on your first anniversary!

trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam
trouwen in Amsterdam

Trouwlocatie Prins van Oranje https://www.prins-van-oranje.nl/

Gaan jullie ook trouwen in Amsterdam of op een ander prachtig plekje in binnen of buitenland en benieuwd naar onze beschikbaarheid? Vul dan ons contactformulier in https://www.worldwhiteweddings.com/contact/

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms