menuclose

Trouwen op het strand in Aruba, hagelwitte stranden, wuifende palmbomen, altijd rond de 28 graden. Of we toevallig zin en tijd hadden om hun bruiloft in Aruba te fotograferen?. Dit kreeg ik via een facebook berichtje van Linda. Ja euhm dat moet ik even met Rose overleggen zei ik quasi nonchalant maar inwendig deed ik al een vreugdedansje. Welke bruidsfotograaf zegt hier nou nee op?. Aruba is “ons” eiland en we gaan er elk jaar naar toe om de winter te overbruggen. En dat wisten Linda en Kasper natuurlijk.

Film

Naast dat we deze bruiloft hebben gefotografeerd hebben wij ook de weddingclip met bewegend beeld voor Linda en Kasper gemaakt. Wat ook een te gek resultaat heeft opgeleverd! Spreekt een weddingclip jullie ook aan? Vraag dan vooral naar de mogelijkheden! Hier hoeven jullie natuurlijk niet perse voor te trouwen op het strand van Aruba. Al is dat natuurlijk wel helemaal te gek!

DIY Destination wedding

Voor Amerikaanse begrippen hadden Linda en Kasper een Do it Yourself bruiloft. Dat was het natuurlijk niet.Maar het is natuurlijk ontzettend populair onder Amerikaanse toeristen om te trouwen op het strand van Aruba. Deze bruiloften vinden doorgaans plaats op een over de top duur resort. Liefst aan een hagelwit strand die compleet geregeld is door weddingplanners. Linda en Kasper, inmiddels ingeburgerd in de Arubaanse cultuur hadden dat toch anders voor ogen. 5 weken voor de bruiloft begon het plannen. Maar 1 ding was duidelijk, wat voor bruiloft het ook zou worden, het feest moest een TOP avond worden. En dat werd het!

Met de voetjes in het zand

Trouwen op het strand van Aruba is een droom voor velen. Maar een bruiloft op afstand plannen is best lastig als je het land niet kent. Gelukkig had dit bruidspaar daar geen last van. Kasper en Linda zitten voor een periode van een aantal jaar voor werk op Aruba. En daardoor was deze destination droombruiloft ineens binnen handbereik. Aan het einde van de ceremonie hadden ze als verassing een piratenschip geregeld. Dat was echt een hele leuke ervaring voor ons. Na een kort ritje met de bus werden we naar de opstapplaats van het schip gebracht. waar we opgewacht werden door een klein sloepje. En deze bracht ons naar het schip de Lady black van Sailaway tours voor de toast en de taart. En dat alles onder het genot van de zonsondergang.

Rollend naar huis

Het diner en feest werd gehouden in hun eigen achtertuin. Wat natuurlijk super leuk was aangezien zij een traditionele cunucu woning huren. En laat deze natuurlijk een geweldig decor vormen voor een bruiloft op Aruba. The little one Aruba werd ingeschakeld met een prosecco bar op wielen genaamd Stella. Het zwembad verlicht met drijvende ronde bollen en het geheel werd aangekleed met lange tafels langs het zwembad. Daar werd heerlijk gegeten en die later plaatst maakte voor het feest. Wat was dit trouwens een gaaf feest! De meest populaire band van het eiland genaamd Tsunami werd geboekt. Carnaval meets Cariben, en na de openingsdans ging iedereen helemaal los. Echt een droom voor elke fotograaf er werd gefeest tot in de late uurtjes. En aan het einde van de avond rollend je bed in.

Trash the dress

Na het trouwen op het strand in Aruba was er niet echt veel tijd over om een fotosessie te doen. En omdat ze dit natuurlijk wel heel graag wilden zijn we twee dagen later nogmaals op pad gegaan. Een Trash the Dress in het Arikok national Park van Aruba. Super gaaf!. Aruba is een eiland met twee gezichten. Enerzijds heb je de hagelwitte zachte zandstranden en aan de andere kant de ruwe rotsen en wilde golven. Wij kozen ervoor om juist tegen alle verwachtigen in, naar de ruige kant van het eiland te gaan voor de fotoshoot. Dat was echt geweldig! de woestijnachtige omgeving, enorme rotspartijen met verstopte grotten en door het water uitgebroken baaien. Waar zwemmen niet aangeraden word. Maar Linda en Kasper hadden daar lak aan. Met trouwkleding en al gingen ze aan het einde te water!

Bruidsjurk buiten
pak bruidegom
trouwjurk aantrekken Aruba
trouwvervoer Aruba palmbomen
trouwen op het strand in Aruba
palmbomen trouwen op het strand in Aruba
trouwen op het strand in Aruba
trouwen op het strand in Aruba
trouwen op het strand in Aruba
trouwen op het strand in Aruba
trouwen op het strand in Aruba
trouwen op het strand in Aruba
trouwen op het strand in Aruba
trouwen op het strand in Aruba
kukoo kunuku
kukoo kunuku trouwen
Lady black Aruba piratenschip
wedding toast lady black Aruba
wedding photographer Aruba taart en toast
lady black Aruba
weddingphotographer Aruba
lady black Aruba wedding piratenschip
wedding Aruba
Aruba wedding
Carnaval wedding Aruba
The little one Aruba
tsunami Aruba
wedding Aruba
Bruiloft Aruba
Aruba wedding
bruiloft Aruba zwembad
trouwen op Aruba
quadirikiri cave Aruba wedding Aruba
Arikok national park Aruba wedding
Arikok national park Aruba wedding
Arikok national park Aruba wedding
Arikok national park Aruba wedding Trash the Dress
Arikok national park Aruba wedding

Gaan jullie ook trouwen op het strand in Aruba? Of op een andere plek in de wereld? kijk hoe andere bruidsparen onze aanwezigheid vonden door op de volgende link te klikken https://www.worldwhiteweddings.com/referenties-bruidsparen-world-white-weddings/

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms