menuclose

Trouwfotografie prijzen

Elke bruiloft is weer anders, gelukkig ook maar. De bruiloften die wij fotograferen variëren van heel klein en intiem tot heel groots en meeslepend. Juist omdat elke bruiloft anders is maken we graag een offerte op maat waarin we de verwachtingen en wensen van het bruidspaar meenemen. Anders dan de meeste fotografen werken wij niet met pakketten maar met een starttarief van 5 uur fotografie voor 1550 euro. Afhankelijk van jullie eigen wensen kunnen er aansluitend max 7 uur worden bijgeboekt. Uiterlijk 2 weken voor de bruiloft kunnen jullie doorgeven hoeveel uren extra er bijgeboekt worden. Wij zijn hierin heel flexibel en weten dat een dagplanning van een bruidspaar kan veranderen door de tijd heen.
Elk aansluitend uur extra kan bijgeboekt worden voor 150 euro. Wij zijn maximaal 12 uur op een bruiloft aanwezig.
De prijzen zijn incl. reistijd en reiskosten (met uitzondering van de Waddeneilanden) en excl. eventuele parkeerkosten.

Trouwfotografie prijzen buitenland

Trouwen jullie in het buitenland? we gaan natuurlijk graag met jullie mee. Naast de reis en verblijfskosten hanteren we een startprijs vanaf 10 uur fotografie (dit komt neer op 2300 euro) omdat een destination wedding intensiever is dan een bruiloft in Nederland moeten we 3 dagen afblocken in onze agenda waarvan 2 reisdagen en 1 bruiloftsdag. Wij zijn deze dagen redelijk flexibel, zo kunnen de uren opgedeeld worden over de dag of over de 3 dagen (bijvoorbeeld indien jullie een welkomstfeestje en /of afsluitende brunch hebben de dag na de bruiloft) Indien het voordeliger voor jullie is om ons eerder te laten komen of later weg te laten gaan dan is dit alleen mogelijk mits onze agenda het toelaat, zodoende zien we ook nog wat van het land waar jullie ons naar toe brengen 😉

Hoeveel foto’s ontvangen wij?

Dit is een vraag die wij heel vaak krijgen.

Jullie krijgen bij ons altijd alle gelukte foto’s, we zullen jullie geen momenten onthouden of achteraf extra rekenen voor meer digitale foto’s. Het aantal beelden hangt af van het aantal uur en wat er uiteraard allemaal gebeurd. Zo kan het zijn dat we de ene keer met 12 uur fotografie 475 beelden leveren terwijl bij een ander bruidspaar dit 800 beelden zijn. Het hangt allemaal samen met wat er zich allemaal voor onze ogen afspeelt. Het minimum aantal te verwachten beelden hebben we bij 5 uur op minimaal 250  beelden gezet en per uur extra kun je gemiddeld minimaal 25 foto’s meer verwachten.
Trouwfoto’s zijn het mooist gepresenteerd in een boek of album, die kunnen jullie zelf maken, door ons of samen met ons maken, daarom zit er bij ons starttarief in ieder geval altijd een koffietafel boek bijgesloten. Bovendien is het ook fijn om iets tastbaars in handen te hebben. Na de bruiloft kunnen jullie de klok er op gelijk zetten dat er gevraagd gaat worden naar jullie trouwalbum of film en dan is het uiteraard leuker om een album uit de kast te halen dan een computer op te moeten starten.

De foto’s ontvangen jullie in een online galerij die 3 maanden ongelimiteerd gedownload kan worden.

Weddingdeal

Voor de bruidsparen die al 100% zeker weten dat ze alle onderdelen van de hele bruiloft vastgelegd willen hebben in zowel foto’s als bewegend film beeld maar ook graag een tastbare herinnering in de vorm van een bijzonder trouwalbum willen, hebben we voor jullie ons meest complete weddingdeal beschikbaar gemaakt zodat alles in 1 keer geregeld is maar jullie ook wat voordeel kunnen behalen. 

Wat zit bij deze weddingdeal van 3450 euro inbegrepen:

– 12 uur aan een gesloten fotografie + videografie zonder audio ondersteuning
– Trouwalbum Deluxe 30×30 incl. 40 bladzijden
– stoffering naar keuze (standaard – luxe stoffering)
– bijpassende opbergbox in dezelfde stoffering als het album
– 12 maanden toegang tot een mooie online galerij die jullie ook kunnen delen met jullie gasten
– Same day photo slideshow om tijdens het feest/ of de volgende dag al te delen met iedereen
– Fotobox met selectie foto afdrukken
– USB met alle foto’s en MP4 sfeerclip

Incl. BTW en reiskosten (excl. parkeerkosten)

De Weddingdeal is alleen geldig tijdens het maken van de boeking en bij het accorderen van het contract. Er kan niet op een later moment alsnog gekozen worden voor dit totaal pakket.

Werkwijze

We hebben super getrainde ogen als het gaat om mooie en bijzondere momenten te
spotten en deze ook nog op een creatieve manier vast te leggen.
We spelen graag met het natuurlijk aanwezige licht en zullen altijd de voorkeur geven om zonder
flitsers te werken. Het weer hebben we niet in de hand en daarom kan het zijn dat op donkere dagen of bij weinig of minimaal natuurlijk aanwezig licht wij toch ook de flitser uit onze fototas halen (al zullen we dit altijd proberen te beperken tot het minimum omdat we zo onopvallend als mogelijk te werk willen gaan).  

Omdat wij met zijn tweeën zijn hebben we de mogelijkheid om in de ochtend bij jullie beiden te beginnen zonder iets te hoeven missen bij de ander. We geven altijd de voorkeur om een groot gedeelte van de dag aanwezig te zijn omdat dit het meest realistische verloop van de dag in herinneringen vastlegt. Juist het stukje (hectiek) in de ochtend bij het aankleden en de sfeer eromheen is later ineens veel waard om toch vast gelegd te hebben. Ook helpt het jullie en de meest dierbare mensen om jullie heen om vast gewend te raken aan de camera, waardoor ze gewoon kunnen ontspannen en genieten van alle momenten en onderdelen van de dag die nog gaan komen.

Het diner is ongemerkt een onderdeel van jullie bruiloft die ook veel waardevolle en sfeervolle momenten heeft. Het opdienen van de gerechten, het naderhand babbelen met de gasten en natuurlijk de speeches in ongedwongen sfeer, vaak zijn alleen jullie meest dierbare gasten aanwezig waardoor deze juist hier vaker aan bod kunnen komen. Wat veel bruidsparen niet weten of niet over nadenken is dat deze tijd voor ons super belangrijk is om weer even alles op te laden, zelf met een scheef oog ook wat te eten en het geeft ons de mogelijkheid om indien gewenst al een minipreview in elkaar te zetten die eventueel al op de achtergrond tijdens het feest aan jullie gasten getoond kunnen worden. Naast dat veel gasten dit wel kunnen waarderen houden jullie er zelf gelijk een miniselectie aan foto’s aan over die jullie de volgende dag al (bij wijze van spreken) aan de rest van de wereld kunnen laten zien.

Hoe jullie de dag ook indelen en wat jullie persoonlijke wensen ook zijn, ons doel is jullie uiteindelijk een authentiek verhaal in tijdloze beelden te leveren. Niet geposeerd, kleurecht en met een vleugje humor en romantiek.

Om dit te bereiken zullen we gedurende de dag bewust niks in scene zetten of mensen laten poseren tenzij dit uit zichzelf gebeurd. Alleen als jullie kiezen voor een eventuele fotoshoot en/of groepsfoto’s zullen we jullie uiteraard aansturen en op weg helpen. Door op deze momenten de aandacht bij 1 fotograaf te hebben kan de andere fotograaf namelijk alsnog de stiekeme ongedwongen foto’s maken waarbij plezier en emotie centraal staan. Dit soort foto’s vinden wij persoonlijk de meest waardevolle foto’s die je kunt bezitten.

Al ligt onze prioriteit bij fotograferen, jullie kunnen er ook voor kiezen om een sfeerclip bij te boeken met bewegend beeld. Het filmen van jullie bruiloft doen wij uiteraard met dezelfde visie en insteek vanaf 450 euro en is alleen te boeken i.c.m. fotografie.


World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms