Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Bij jullie bruiloft horen natuurlijk ook te gekke foto's die jullie plezier,geluk en liefde kunnen vangen tijdens de dag. Jullie zijn op zoek naar een fotograaf die de kennis en ervaring heeft en die jullie wensen kan vertalen op beeld op een originele manier.

Wij zijn Jonneke en Rose, niet 1 maar zelfs 2 gezellige bruidsfotografen die samen het meest complete verslag van jullie bruiloft kunnen vastleggen en vanaf een afstandje de mooiste beelden op een spontane manier kunnen fotograferen.

Met onze jarenlange ervaring in de bruidsfotografie kunnen wij bijzondere en speciale momenten echt op een pakkende manier in beeld brengen. Onze persoonlijke benadering en kijk op de kleine momentjes die tussen de regels door gebeuren en jullie bruiloft uniek en bijzonder maken, leggen wij voor jullie vast. De herrineringen die wij voor jullie in beeld brengen fotograferen wij op een tijdloze manier en word vastgelegd zoals deze ECHT waren. Minimaal poseren en maximaal genieten!

Spontane bruidsfotografie met een vleugje humor voor bruidsparen die van kleurrijke en natuurlijke foto's houden.

 "Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them"- Elliot Erwitt 

Winnaar Bruidsfotoaward 2013

Bekijk de Blog met

ons meest recente werk

Benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem snel contact met ons op om jullie trouwdag te reserveren.