"Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them"- Elliot Erwitt 

Waarom ons

+ onze werkwijze

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Spontaniteit, humor, emoties, oog voor detail, het net even iets anders willen dan wat gewoon is.Kunnen jullie jezelf vinden in de bovenstaande woorden dan zijn jullie een bruidspaar naar ons hart! Bij jullie bruiloft horen natuurlijk geweldige foto's die jullie plezier,geluk en liefde vangen tijdens de dag.

Wij zijn geen trouwfotografen die houden van geposeerde trouwfoto's de bruidsparen die bij ons passen willen kleuren buiten de lijntjes en kunnen alles loslaten en echt genieten van de dag zonder iets te moeten. Jullie hoeven van ons geen fotoshoot te doen of geforceerd met iedereen op de foto te gaan, maar willen jullie dit wel dan moet het vooral heel leuk zijn zodat het geen stijve statieportretten worden. Wij zijn Jonneke en Rose 2 gezellige bruidsfotografen die samen de grootste lol hebben en elkaar geweldig aanvullen. Samen kunnen we het meest complete verslag van jullie bruiloft vastleggen en de mooiste beelden op een spontane losse manier fotograferen. Het grootste compliment dat we kunnen krijgen tijdens de bruiloft is dat gasten met ons komen kletsen en vragen hoe wij het bruidspaar kennen. GEWELDIG! wij zijn geen trditionele bruidsfotografen wij zien onszelf graag als gasten die jullie trouwdag vastleggen.

Met onze jarenlange ervaring in de bruidsfotografie kunnen wij bijzondere en speciale momenten echt op een pakkende manier in beeld brengen. Wij gaan op tussen jullie gasten waardoor iedereen zich comfortabel voelt. Onze persoonlijke benadering en kijk op de kleine momentjes die tussen de regels door gebeuren en jullie bruiloft uniek en bijzonder maken, leggen wij voor jullie vast. De herrineringen die wij voor jullie in beeld brengen fotograferen wij op een tijdloze manier en word vastgelegd zoals deze ECHT waren. Minimaal poseren en maximaal genieten!

Spontane bruidsfotografie met een vleugje humor voor bruidsparen die van kleurrijke en natuurlijke foto's houden.

Winnaar Bruidsfotoaward 2013

Benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem snel contact met ons op om jullie trouwdag te reserveren.