menuclose

Hieronder vinden jullie meer over ons persoonlijke leven. Wat we doen in onze vrije tijd, foto verslagen van onze reizen en bijzondere momenten uit ons eigen leven die we graag met jullie delen.

Inmiddels zijn wij zelf ook getrouwd in 2021 daardoor weten we inmiddels alles van de rollercoaster die een aanzoek met zich meebrengt. Onze dag was geweldig, net zoals die van jullie ook zal gaan worden. Een paar tips die wij jullie kunnen geven;
-Maak je niet druk over het weerbericht, op onze trouwdag zou het de hele dag regenen en uiteindelijk heeft de zon zich toch op veel momenten laten zien en doordat wij waren ingesteld op een trouwdag met veel regen voelde de zon daardoor echt als een cadeautje. Laat jullie niet tegen houden door slecht weer want jullie familie en gasten zorgen ervoor dat jullie ongeacht het weerbericht een geweldige dag gaan beleven. Dat garanderen we jullie!

Kortom, nu wij zelf getrouwd zijn kunnen we ons nog meer inleven in jullie mindset en wat nou eigenlijk echt belangrijk is om vastgelegd te hebben. Wij houden oprecht van de liefde en passie die op een bruiloft naar voren komen en we weten ook dat de kleine details waar jullie veel zorg en aandacht aan hebben besteednet zo belangrijk zijn als de hoogtepunten van de dag. We voelen ons bevoorrecht om jullie verhaal vast te leggen.

Lees verder...

Neem Contact Op

Benieuwd naar onze complete prijslijst en/of beschikbaarheid? Of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur ons gerust een bericht naar info@worldwhiteweddings.com of vul onderstaand formulier in.

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please send an email to info@worldwhiteweddings.com Thank you!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms