menuclose

 

bruidsfoto award 2018Bruidsfoto award nominatie 2018, we hebben er weer eentje! Rose haar foto van Roe die zijn vader helpt met zijn manchetten omdoen op hun bruiloft heeft de gevreesde nominatie ronde overleeft. Uit meer dan 1000 ingezonden foto’s voor de bruidsfoto award uit de gehele Benelux heeft de jury deze foto van ons uitgekozen in de categorie getting ready. Roe, bedankt voor je goede hulp op de bruiloft van je papa, je hebt echt je best gedaan en dat is te zien.

We hopen natuurlijk dat deze foto die Rose gemaakt heeft tijdens de aankleding van de bruidegom ook een winnaar wordt tijdens de bruidsfoto award prijsuitreiking op 28 mei 2018, maar wij weten in ieder geval zeker dat ongeacht de uitkomst van de prijsuitreiking dat Roe sowieso al een winnaar is!

Om te kunnen winnen moet er natuurlijk gestemd worden en dat kunnen jullie doen op de volgende website van de bruidsfoto award  https://www.bffa.nl/stemmen/
Stemmen duurt ongeveer 5 minuten. De foto is genomineerd in de categorie “getting ready” en het is de bedoeling dat jullie in elke categorie stemmen op jullie persoonlijke top 2. Je hoeft niet een bruidspaar te zijn om te kunnen stemmen, maar wanneer je gaat stemmen moet je wel die keuze aanklikken tenzij je een professional in de fotografie bent natuurlijk.

Wil je daarnaast ook nog een fotoshoot door ons winnen? Als onze foto als winnaar uit de bus komt dan verloten wij een uitgebreide fotoshoot onder de gegadigden.
Dit moet je doen om je naam in de grabbelton te krijgen.
1. stemmen op onze foto via  https://www.bffa.nl/stemmen/
2. onze Facebook pagina “volgen” https://www.facebook.com/worldwhiteweddings/
3. ons originele bericht “liken”  op onze Facebook pagina

Dubbel kans maken? Wat moet je doen?
Laat ook nog een “comment” achter in het originele bericht waarom jij graag deze fotoshoot wilt winnen en je naam gaat dubbel de grabbelton in!

Stemmen en reageren op de facebookpost kan tot en met 10 mei, dan worden de lijnen gesloten en worden de stemmen geteld. Als onze foto als winnar uit de bus komt maken wij een dag na de bruidsfoto award prijsuitreiking de winnaar van de fotoshoot bekend! Dus stem op onze foto en Volg onze facebook pagina en voel je vrij om het bericht te delen!

Gaan jullie zelf trouwen?
Neem gerust contact met ons op voor onze beschikbaarheid.

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms