menuclose

Stilo Weddings Weddingplanner

English version click here

Stilo Weddings Weddingplanner. Marttje Daling is weddingplanner, ceremoniemeester en aanzoekplanner. Maar eigenlijk ook wedding consultant, wedding designer, wedding coördinator. Ga zo maar door. Weddingplanner is eigenlijk een verzamelnaam van allerlei facetten die te maken hebben met het helpen van bruidsparen om hun droombruiloft te organiseren.  Wij hebben Marttje leren kennen als een sprankelende professional in de bruidsbranche. Ze is sinds vorig jaar actief  met haar bedrijf Stilo Weddings en mag nu al een destination bruiloft verzorgen voor een bruiloft in een prachtig chateau in Zuid-Frankrijk.

 

Waarom een weddingplanner inhuren?  Die vraag stelde wij aan Marttje, zij vroeg ons om dit eens om te draaien, waarom zou je geen weddingplanner nemen? Een weddingplannner kan het aanvankelijke trouwbudget voor het bruidspaar bewaken,  vergelijkt prijs en kwaliteit van verschillende leveranciers zodat de beste deal voor handen ligt. Daarnaast heeft Marttje een groot netwerk van leveranciers op het gebied van trouwen en kan antwoorden geven op al jullie vragen of deze voor jullie uitzoeken. Dat scheelt een hoop tijd en energie en uiteindelijk ook kosten. Er komt zoveel bij een bruiloft kijken en vaak is dit meer dan jullie zelf eigenlijk hadden verwacht. Natuurlijk is het heel spannend om zelf een bruiloft te plannen, en wil je het liever niet uit handen geven, maar dat hoeft ook niet. Jullie plannen het samen. Als bruidspaar heb je daardoor minder zorgen en kun je dan ook echt genieten op de dag zelf, zonder dat er onbewust nog zorgen zijn of de bruidstaart wel op tijd word geleverd of dat Oom Peter die jullie hebben aangewezen als ceremoniemeester alles wel onder controle heeft.  Is alles al geregeld maar mocht het zoeken naar de geschikte ceremoniemeester lastig zijn?  Dan kan Marttje natuurlijk ook alleen de taak van Ceremoniemeester op zich nemen zodat jullie gasten ook echt gasten kunnen zijn op jullie bruiloft.  Voor elk budget is bij haar wel een mogelijkheid.

 

Hebben jullie een vraag waar jullie niet uitkomen?

Via Marttje haar website www.stiloweddings.nl kunnen jullie in de “gratis vraag maar raak” service  jullie vraag stellen. Mocht deze vraag toch ingewikkelder zijn dan kan zij een weddingconsult aanraden.

 

Rose en ik willen al heel lang een keer een aanzoek fotograferen, dat is er nog niet van gekomen jammer genoeg, en toen wij vroegen wat Marttje graag nog eens zou willen organiseren vertelde ze toevallig dat  1 van de dingen die ze graag nog eens zou willen organiseren voor een bruiloft is een lipdup aanzoek.  Dat lijkt ons natuurlijk ook super leuk! Dus mocht je al een tijdje rondlopen met het idee om je vriendin of vriend een bijzonder aanzoek te willen doen. Laat het ons weten!

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms