menuclose

Jonneke & Rose

Wie zijn wij, kort en bondig


- Amsterdam & Aruba

- Samen wandelen in de natuur

- Alle seizoenen van Startrek voyager om het jaar overnieuw kijken, gewoon omdat het kan.

- Miles Davis, Ella Fitzgerald en Nina Simone vanuit de platenspeler

- Soja cappuccino's met een scheutje vanille met

versgebakken appelflappen en croissantjes op zondagochtend

-Getrouwd in 2021 (met elkaar ;-)

 

Wij zijn Jonneke en Rose

Vanaf dag 1 dat we elkaar leerde kennen, wisten we dat we beiden zowel ondernemend als creatief waren. Terugkijkend op die tijd hadden we misschien kunnen weten dat een vruchtbare samenwerking wel bij ons zou passen, maar nooit hadden we gedacht dat we samen een bedrijf zouden starten die ons als fotografie maatjes zo ontzettend aan het hart lag. Wonend en werkend vanuit Amsterdam reizen we inmiddels fulltime voor bruiloften heel Nederland door en soms brengt dit werk ons op plekken in de wereld die we anders nooit hadden ontdekt.

De meeste bruiloften fotograferen we natuurlijk in Nederland en deze bruiloften brengen ons ook op veel andere plekken die we anders misschien nooit ontdekt hadden. In onze vrije tijd gaan we dan ook graag terug naar de pareltjes van locaties om in de omgeving te wandelen.

Al hoewel Buitenlandse reizen hoog op ons lijstje staan gaan we zelf zelden op vakantie, aangezien de bruiloften ons doorgaans wel een paar keer per jaar naar het buitenland brengen. We vinden het dan geweldig om een paar dagen langer te blijven om wat van het land te verkennen. Bruidsfotografie is toch wel redelijk seizoensgebonden, de meeste van onze bruiloften vinden dan ook plaats in de maanden April t/m Oktober. In de rustige maanden tijdens de winter periode zoeken we dan graag de zon op om weer even helemaal op te laden. Eigenlijk gaan we dan altijd naar ons tweede “thuis” op Aruba, dat een warm plekje in ons hart heeft.

strandbruiloft Aruba

Life is a beautiful big adventure …

Terug in 2012 hebben we onszelf gespecialiseerd in het vastleggen van bruiloften en deze liefde vormt sindsdien een rode draad in ons leven. In welke samenstelling dan ook. In 2018 hebben we onze diensten uitgebreid met het maken van sfeerfilms. Wij zijn zo ontzettend op elkaar ingespeeld dat we precies weten wat we willen bereiken en waar we elkaar niet in de weg staan. Dat is echt een groot voordeel .

In 2013 hebben we een kleine fotostudio geopend in Amsterdam Oud- Zuid waar we doordeweeks voornamelijk studioshoots fotograferen en onze foto’s bewerken. Jullie kunnen op afspraak vrijblijvend langs komen om te praten over jullie bruiloft. Omdat we veel trouwalbums hebben kunnen we jullie genoeg laten zien.

copyright bovenstaande foto gemaakt in Aruba @ Henk van Lambalgen

World White Weddings

Fotografie + sfeerfilms